info@mostrademuntanya.cat
Tel. 666 79 30 47

NOTÍCIES:
La 22a. edició engega motors. Compte que aquest any hi ha novetats. Es farà en dos fases. Concurs fotografia del 9 de març al 5 d'abril. Concurs audiovisual del 6 al 20 de setembre de 2019
presentacio
organitzadors/collaboradors
bases
inscripcio
programa
edicions anterios

22a MOSTRA D’AUDIOVISUALS I FOTOGRAFIA DE MUNTANYA
PROGRAMACIÓ DIÀRIA
1a Fase Concurs de Fotografia
 

 

Inauguració  de la Expo –concurs de fotografía   18’00 hores

 

Dia 9 de març a les 19’00 hores       Projecció de 1000 Tasses de te

1000 Cups of Tea: records de Chapursan 

Records de Chapursan: 1000 tasses de te narra el viatge dels fotògrafs Marta Bretó i Tato Rosés per una remota zona del nord del Pakistan, a pocs quilòmetres de la frontera amb l'Afganistan. Fins a 1974 la regió d'Hunza-Nagar era un principat independent, amb costums i normes socials pròpies que s'han mantingut fins a l'actualitat en les zones més allunyades de la carretera del Karakorum. 

Durant dues setmanes els autors van explorar les glaceres Kuk-i-Yaz i Yishkuk, que flueixen cap a l'aïllada vall de Chapursan. D'aquestes muntanyes no hi ha mapes fiables, de manera que és indispensable comptar amb l'ajuda d'agricultors, pastors i miners, que han afegit a les seves professions tradicionals la de guia de muntanya.

 

Dia 11 – Dilluns - 19’30 hores, TEATRE Passi de films de muntanya // selecció sorpresa   

 

 

Dia 13 - Dimecres - 18’00 hores - Projeccions a la sala en bucle, recull d’activitats de la Mostra  

 

Dia 15 - Divendres - 19’30 hores -TEATRE Trilogia del Baltoro  de Ricard Moran   

Trilogia del Baltoro és un documental sobre l'aventura, els paisatges i la gent del Karakorum, a la regió del Baltistan pakistanès. Es tracta de la narració de la travessa de la gelera del Baltoro, una de les geleres més grans del mon, en la ruta d'aproximació al camp base del K2. El grup acompanyava l'expedició de l'Oscar Cadiach al Broad Peak l'estiu del 2014. Va ser premiada en categoria amateur per la 19a Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí.

 

Dia 18 – Dilluns - 19’30 hores TEATRE  Diverses projeccions de 

Joan Borrás / BTT  

Quino Melchor .. BTT 

Roger Corredera  KAIAC / esports aventura  

 

 

Dia 20 - Dimecres 19’30 hores  TEATRE Big Men de Jordi Canyigueral

Els germans Iker i Eneko Pou són dos dels millors escaladors del món. Què tenen en comú amb l'escultor Xicu Cabanyes i el mestre d'aixa Sebastià Vidal? El documental "Big men" mira de trobar la connexió entre tots quatre unint esport, art i natura. 

 

COM PENJAR-SE de Jordi Canyigueral

El film "Com penjar-se" és un manual lúdico-tècnic-pedagògic que ens explica tot el que envolta l’obertura d’una escalada d’extrema dificultat i la vida quotidiana a gran paret.
 

Dia 21 - Dijous 19’00 hores Projeccions a la sala en bucle, recull d’activitats de la Mostra
 

Dia 22 - Divendres 19’30 hores - TEATRE Taller de fotografia:  Viatges, a càrrec de Tato Rosés i Marta Bretó 

 

Fotografia i vídeo en Viatges d’aventura

Els viatges d’aventura no consisteixen solament en captar espectaculars imatges, sinó també en caminar, explorar i compartir l’entorn amb la fauna, sentir els elements i plasmar les vivències amb la càmera. En els nostres viatges el propòsit fonamental no és tornar amb les fotos que guanyin concursos, sinó viure experiències apassionants a través de la fotografia, el vídeo i la naturalesa. 

 

Marta Bretó

Fotògrafa de naturalesa i guia de muntanya i de viatges, gaudeix recorrent els paisatges més variats i les nits més estelades amb la intenció de captar els aspectes salvatges i bells que la naturalesa ofereix a través de les seves imatges. Amant incondicional de la naturalesa i la fotografia, fa de la seva passió la seva forma de vida, a més d’utilitzar la seva feina per motivar la conservació i el respecte de la vida salvatge. 

 

www.martabreto.com

 

 

Tato Rosés

 

Fotògraf i traductor especialitzat en llibres de fotografia, medicina i esports. Professor de fotografia i viatger.

www.indomitus.eu
 

Dia 23   19’00 hores     Cloenda expo   SALA EXPO   copa cava  

Exposicio Fotografia oberta fins el 5 de Abril  de 2019