info@mostrademuntanya.cat
Tel. 666 79 30 47

Cancel·lada la 24a edició de
La Mostra.
Fins l'any vinent 2022presentacio
organitzadors/collaboradors
bases
inscripcio
programa
edicions anterios
La Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí és una iniciativa que va sorgir entre l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Martí - i l’Agrupació Excursionista Icària, La Colla Excursionista La Senyera, el Foment Martinenc i La Unió Excursionista Sant Martí de Provençals.

Des de l’any 1997, en que vàrem iniciar aquest projecte, poc ens podíem imaginar el grau d’acceptació i el desenvolupament d’un acte divulgatiu com pot ser la Muntanya i el seu entorn. L’evolució ha estat important i els resultats es veuen en cada una de les edicions que cel·lebrem.

Es tracta d’una exposició-concurs tant de fotografia com de projeccions d’audiovisuals, professional i amateur, en dues categories, en la qual les persones amants del món de la muntanya i de la càmera tenen l’oportunitat de mostrar les seves dots artístiques. A més a més, el fet que sigui una exposició també compleix l’altra principal finalitat que és la divulgació, el coneixement, la dinamització del món excursionista, el seu entorn, el respecte a la muntanya per part de tothom i un lloc de debat de temes interessants.

 

La Mostra creix any a any, i fruit d'aquest creixement, volem estar més a prop teu, que participis més amb nosaltres i que la disfrutis més que mai! Aixi que:
» Llegeix el nostre blog!
» Segueix-nos a facebook!
» Mira que hem fet fins ara a vimeo!

I sobretot,... PARTICIPA A LA MOSTRA! 
T'HI ESPEREM!!